seminarier/utbildning

QL Filmdevelopment

Boostar ditt varumärke med film!

Visualizing Success - Makes your business fly!

Copyright © 2012 . All Rights Reserved

Boosta ditt varumärke med film!

 

Hur du använder video för att få fart på din verksamhet, få fler kunder och öka din synlighet och trovärdighet!

 

 

Filmtittandet ökar dramatiskt i takt med att användningen av mobila enheter ökar. Allt fler tar köpbeslut och letar leverantörer via sin smartphone. De som syns mest och bäst är de som använder film som kommunikationsmedel. Fler och fler företagare upptäcker att konkurrenter marknadsför sig framgångsrikt med film, och vill också hänga med i utvecklingen, men vet varken hur man beställer en film som fungerar eller gör en själv. En del har försökt och misslyckats och vet inte riktigt varför det inte fungerar. En del är nyfikna på hur de kan komma igång.

 

För er har jag satt ihop ett inspirerande seminarie där jag delar med mig av egna erfarenheter av att ha utvecklat mitt varumärke med film. Både framgångar och nybörjarmisstag. Idag hjälper jag andra företag både med att producera film och att mentorera dem och utbilda dem i att göra effektiv film på egen hand.

 

Jag delar med mig av digitala strategier där film är ett ypperligt verktyg för att lyckas, och visar också enkelt och pedagogiskt vad som utgör en bra film med ett bra budskap som når fram och hur man kan använda t.ex. You tube och sociala medier för att marknadsföra sig. Du får också veta hur du undviker de vanligaste nybörjarmisstagen när du gör film själv.

 

Obs!Seminariet vänder sig till företagare som vill utveckla kommunikationen med sin målgrupp både lokalt men även globalt, tex Coacher, Författare och föreläsare, konsulter inom t.ex. ledarskap, HR,mångfald och jämställdhet, Utbildare, Rekryterare, designers, Stylister, Rådgivare och affärsutvecklare, IT entreprenörer, specialister inom hälsa t.ex. massörer, tandläkare, naprapater, kostrådgivare, Jurister, de som jobbar med redovisning och ekonomitjänster, event och konferenstjänster, veterinärer och djurvård, ideell verksamhet, begravningstjänster, rekryterare, uppfinnare och Globala entreprenörer!

 

 

Vill du att jag skall komma och föreläsa på ditt nätverk eller ditt företag, hör av dig!

 

Tel nr 076/3084144

 

 

Special offer - webinar series start 9th of March 2018

 

Click on button for more information and how to register!